fbpx

ПРИКЛЮЧИЛ

Обучение "Art for Discussion and Inclusion"

Bfree има удоволствието да партнира в проекта "Art for Discussion and Inclusion" на асоциация "Размах", който ще се проведе между 11-ти и 21-ви април 2023 в Плевен, България

Какво представлява програмата?

„Art for Discussion and Inclusion“ е проект, който има за цел да даде възможност на млади хора от различни уязвими (маргинализирани) групи да изразят своите нужди и чувства и да споделят своите истории с местните общности. За целта ще използваме ИЗКУСТВОТО и ДВИЖЕНИЕТО.

Вече го направихме веднъж...

Вече го направихме веднъж, през 2021 г. Постигнахме голямо местно въздействие, включвайки хора от различни възрасти, произход и култури в един творчески поток. Сближихме се, докато изразявахме своята автентичност и се забавлявахме.

Създаваме вълна. Първо, организираме обучение за младежки лидери, ментори и обучители. Те научават как да използват творчески инструменти в работата си с хора и да използват изкуството, за да създадете по-дълбока връзка. След това се връщат в страната си и дават тези инструменти на хората, с които работят. Дават им възможност да използват тези инструменти, за да изразят себе си в местната общност. Заедно създаваме въздействащи и свързващи местни действия.

КАКВО ПРАВИМ, ЗА ДА ПОСТИГНЕМ ЦЕЛИТЕ СИ

По време на обучението участниците ще изпитат и научат:

Краен срок за кандидатстване: 15.03.2023 г.
КАК МИНА ПРОЕКТЪТ?

Галерия

Искаш да разбереш повече за проекта?

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Имаш въпроси?

Пиши ни на: ask.bfree.projects@gmail.com

bg_BG