fbpx

CauseLand - Резултат 2

Дигитален курс Causeland Ambassadors

За да популяризираме, развиваме и обогатяваме НПО сектора сред младите хора, отправяме покана за участници в дигиталния курс Causeland Ambassadors, осемседмично онлайн практическо обучение за младежи, които искат да създадат свое собствено НПО.

какво включва курсът?

8-те модула включват следните теми:

Повече за програмата​

Какво е Causeland Ambassadors?

Causeland Ambassadors е иновативна геймифицирана програма за обучение, базирана на успешния опит на програмата New Media Ambassadors, създадена от GEYC през 2013 г.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОГРАМАТА

Програмата ще започне на 1 май и ще завърши на 30 юни и ще включва 1 въвеждаща онлайн среща на 3 май, индивидуални и групови задачи и други асинхронни учебни дейности (които ще ви отнемат приблизително 5-10 часа на седмица).

ЗАЩО ТОВА Е СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОБУЧЕНИЕ?

Защото от вас зависи колко време ще решите да отделите и да научите повече по темите. Можете да спечелите до 8 точки на седмица за задачите, които изпълнявате, а всяка седмица ще публикуваме класацията. Няма нищо лошо в малко здравословна „конкуренция“! 😀

Като участник в тази програма вие ще:

ЦЕЛЕВА ГРУПА
Търсим ви, ако сте…

* Притежаването на Facebook акаунт е задължително, за да се присъедините към този курс. Ако не използвате тази социална платформа, можете да създадете акаунт само за да се присъедините към създаденото от нас пространство за обучение.

Кой финансира проекта?

Финансиращи организации

Проектът се финансира по програма "Еразъм+" и се осъществява с финансовата подкрепа на Европейската комисия. Изразените възгледи и мнения обаче са единствено на автора(ите) и не отразяват непременно тези на Европейския съюз или на Изпълнителната агенция за образование и култура (EACEA). Нито Европейският съюз, нито ЕАСЕА могат да бъдат държани отговорни за тях.

bg_BG