fbpx

За нас

Фондация Bfree (Българска Фондация за Изследвания, Образование и Предприемачество /БФИОП/) е основана с цел развитие и стимулиране на предприемачеството, доброволчеството, културния живот и образователната среда в България и Европа. Сред приоритетите на организацията са и развитието на междукултурния диалог, изграждането на връзки между различни култури, религии, езици и националности.
разберете повече за нас

Каква е нашата мисия?

Мисия на фондацията е да подпомага личностното и професионално развитие на младежите от България и чужбина, както и да насърчава тяхната гражданската активност.


Инвестицията в развитието на младежите е важна част от техния житейски път. Тя би помогнала тяхното усъвършенстване и по-нататъшно развитие като независимо мислещи млади хора, отстояващи правата си, борещи се за едно по-добро утре.

какво правим, за да постигнем целите си

Какви са нашите дейности?

Национални и международни проекти

Организираме проекти, обмени, обучения, стажантски програми, събития, фестивали и инициативи

Проучвания и изследвания

Разработване на обучителни и информационни материали

Партньорства с други организации

Чрез своите дейности и проекти Bfree инвестира в младежите, стимулирайки предприемаческо мислене, инициативност и креативност - умения полезни във всяка област на техния живот.
Научете повече за нас

Лицата на Bfree:

Яна Трайкова

Безнадежден мечтател, ентусиаст, визионер и пътешественик. С нестихващата си енергия и щури идеи, Яна умело вкарва екипа на Bfree в различни предизвикателства. Тя е консултант, лектор, младежки работник и проектен мениджър с разнообразен опит, фокусиран върху младежката ангажираност, развитието на междукултурните компетенции, социалното предприемачество, културата и образованието.

Юлия Иванова

Юлето е нашата неуморна работна пчеличка. Човек с невероятен ентусиазъм за промяната към по-добро, който не се плаши от предизвикателства. Гуру в изготвянето на всякакъв вид документация и разписване на проектни предложения. Макар и често усмихната, тя винаги е държала екипа изкъсо и ни е побутвала напред. Опитът ѝ в други три неправителствени организации я е направил изключително надеждна, отговорна и организирана.

Елица Георгиева

Ели е най-креативният човек, който някога сме срещали. Пътешественик с богат опит и всестранно развити интереси. Със своята енергия тя може да разтопи и най-сериозните “ледове”, а седне ли да ви разказва нещо, можете да я слушате с часове. Изключително позитивна, комуникативна и дейна личност, която освен всичко изброено има и дълги години като мениджър, обучител и координатор. Невероятно, но факт – Ели съчетава двата свята.

bg_BG